Average Quiz For Upcoming Exams Answers

  1. Total of the age of husband and wife = 2 × 26 = 52

Total of the age of husband and wife after 6 years + age of the 2 year old child

+ age of the 2 year old child

We Recommend Testbook APP
100+ Free Mocks For RRB NTPC & Group D Exam Attempt Free Mock Test
100+ Free Mocks for IBPS & SBI Clerk Exam Attempt Free Mock Test
100+ Free Mocks for SSC CGL 2021 Exam Attempt Free Mock Test
100+ Free Mocks for Defence Police SI 2021 Exam Attempt Free Mock Test
100+ Free Mocks for UPSSSC 2021 Exam Attempt Free Mock Test


= 52 + 6 + 6 + 2 = 66

Average of the family = 663 = 22

  1. Runs scored in the first 12 over’s = 12 ×4 = 48

Total runs = 238

Remaining runs to be scored = 238 – 48 = 190

Remaining over’s = 38

Required run rate = 19038 = 5

  1. Total weight of 20 student = 20 × 44 = 880

Total weight of 10 student = 10 × 38 = 380

Total no of student = 880+38030 = 126030 = 42kg

  1. Since the month begins with a Sunday, so there will be 5 Sunday in the month.

Total visitors on Sunday = 440 × 5 = 2200

Total visitors on other days = 260 × 25 = 6500

Required average = 2200+650030 = 870030 = 290

  1. Required average = 30×65+35 ×70+40 ×7565 +70 75 = 7400210

= 35.24

  1. Total present age of husband, wife and child = 25 × 3 + 5 × 3 = 90

Total present go of wife & child = (18 × 2 + 4 × 2) = 44

present ago of husband = 90 – 44 = 46 years

  1. The average marks are = 60+65+70+72+78 5 = 3455 69
  2. Weight of teacher = 42 × 21 – 40 × 20 kg

= 882 – 880 = 82 kg

  1. Total weight increased = 6 × 2 = 12 kg

Weight of new person = 55 + 12 = 67 kg

  1. Present age of A & B = 25 × 2 + 5 × 2 = 60

Present age of A, B & C = 28 × 3 = 84

Ago of C = 84 – 60 year = 24 year

Governmentadda Suggests ixambee Courses 
RBI Grade B + NABARD Grade A Course Click Here
FCI AGM Technical Course Click Here
FCI AGM GA Course Click Here


Leave a Reply