freeapp

1) Who has been re elected as WHO regional director in South East Asia Region?
A) Dr Poonam Khetrapal Singh
B) Dr Shin Young So
C) Dr Matshidiso Moeti
D) Dr Zsuzsanna Jakab
Answer:A

2) International Aviation Summit was held in which City?
A) Allahabad
B) Faridkot
C) Kanpur
D) New Delhi
Answer:D

3) Who released the book ‘Constitutionalizing India: an Ideational Project’?
A) K. R. Narayanan
B) M. Venkaiah Naidu
C) R. Venkataraman
D) B. D. Jatti
Answer:B

4) Which Bank bought 8.46 tonne of gold in fiscal 2018?
A) RBI
B) Andhra Bank
C) SBI
D) None of the above
Answer:A

5) Which Country to test mini space elevator?
A) China
B) Macau
C) Japan
D) Mongolia
Answer:C

6) The International Women Entrepreneurs Summit 2018 is being held in Which City?
A) Pokhara
B) Biratnagar
C) Patan
D) Kathmandu
Answer:D

7) Which Indian Cricketer announces retirement from International Cricket?
A) RP Singh
B) Virat Kohli
C) MS Dhoni
D) Rohit Sharma
Answer:A

8) Bhagwati Kumar Sharma passed away recently in Surat. He is Popularly known as ________.
A) Writer
B) Actor
C) Poet
D) None of the above
Answer:C

 

freeapp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here