Home / Quiz / Quantitative Aptitude Quiz / Number Series Quiz / Quantitative Aptitude Quiz- Number Series

Quantitative Aptitude Quiz- Number Series

NABARD Grade A & B Online Course Get Course Now
150+ RRB NTPC Previous Solved Papers PDF  Free Download Now
RBI Grade B Complete Online Course Register Today
RRB JE Free Study Material PDF Books Free Download Now
RRB NTPC Free Study Material PDF Free Download Now
All Exam Free Study Group (Free Videos,Pdf,Mock etc) Join Right Now

 

Print Friendly, PDF & Email
Find the missing number in the series-

1.  6 12 21 ? 48

(a). 33

(b).39

(c).36

(d).31

(e). None of these

2. 18 22 30 ? 78 142

(a). 44

(b).35

(c).46

(d). 48

(e). None of these

3.73205 6655 605 55 ?

(a). 9

(b).5

(c).13

(d).11

(e). None of these

4. 25 100 ? 1600 6400

(a).400

(b). 300

(c).360

(d).420

(e). None of these

5. 125 ? 343 512 729 1000

(a). 216

(b).215

(c).256

(d).225

(e). None of these

6. 1 9 125 343 ? 1331

(a). 730

(b).729

(c).512

(d).772

(e). None of these

7. 121 144 169 ? 225

(a). 180

(b).172

(c).186

(d).196

(e). None of these

8. ? 2116 2209 2304 2401 2500

(a). 2124

(b).1972

(c).1521

(d).2025

(e). None of these

9. 22. 1 2 512 27 58 121 ?

(a). 248

(b).244

(c).198

(d).190

(e). None of these

10. 3 8 13 24 41 ?

(a). 70

(b).66

(c).64

(d).62

(e). None of these

 

CLICK HERE FOR ANSWERS

GovernmentAdda Recommends Ixambee Free Mock Tests
NABARD Grade A & B Free All India Mock Test Attempt Today
SBI PO Free All India Mock Test Attempt Now
RBI Grade B Free All India Mock Test Attempt Now
FCI Free Study Material PDF Books Free Download Now
SSC JE Free Study Material PDF Books Free Download Now
Download Quant Power Bank (1000+ Pages) Free Download Now
Reasoning & GI Booster -Power Bank Book (1200+ Pages) Free Download Now
Free Download English Power Bank Free PDF Free Download Now

About GovernmentAdda

We provide all Govt Jobs Like Banking, SSC, FCI,UPSC, Railways and all other important government exams Study Materials,Tricks,Quizes,Notifications,Videos etc.

Check Also

Quantitative Aptitude Quiz- Profit & Loss For Sbi PO | Sbi Clerk | LIC | RRB | FCI | CWC | RBI & Other Exams

NABARD Grade A & B Online Course Get Course Now 150+ RRB NTPC Previous Solved …

error: