freeapp

1. One who sells articles at public sales

a) Auctioneer

(b) Tolerance

(c) Stoicism

(d) Reticence

2. An act of misappropriation of money

(a) debasement

(b) misconduct

(c) corruption

(d) embezzlement

3. The first public performance of a musical or theatrical work or the first showing of a film

(a) premiere

(b) preview

(c) opener

(d) Debut

4. Rules governing socially acceptable behaviour.

(a) behaviour

(b) etiquette

(c) formality

(d) politeness

5. A person who is easily deceived or tricked.

(a) Gullible

(b) tangible

(c) trouble

(d) trickster

6. Submission to all that happens as inevitable.

(a) fatalism

(b) Superstition

(c) pragmatism

(d) Pessimism

7. A legal agreement that allows someone to use a building or land for a period of time, usually for rent.

(a) assurance

(b) deal

(c) bond

(d) lease

8. A person who worships only one God.

(a) Philogymist

(b) theist

(c) Monotheist

(d) Polytheist

9. Animals living in water

(a) mammals

(b) aquatic

(c) amphibian

(d) gregarious

10.Someone not fit to be chosen

(a) imeligible

(b) non-eligible

(c) uneligible

(d) ineligible

 

ANSWER:-

1. (a)

2. (d)

3. (a)

4. (b)

5. (a)

6. (a)

7. (d)

8. (c)

9. (b)

10. (d)

freeapp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here