freeapp

1. A net drawn through a river or across ground to trap fish or game

(a) find

(b) search

(c) dragnet

(d) pursuit

2. Cross or walk in the street or road unlawfully

(a) catwalk

(b) takewalk

(c) cakewalk

(d) jaywalk

3. A humorous five-line poem with a rhyme scheme aabba

(a) rock

(b) duet

(c) limerick

(d) lullaby

4. The act of singing a quiet song to lull a child to sleep

(a) singing

(b) duet

(c) limerick

(d) lullaby

5. Resembling a dream

(a) experimental

(b) surreal

(c) practical

(d) real

6. An authoritative person who divines the future

(a) chaneller

(b) medium

(c) seer

(d) psychic

7. Preserve a dead body

(a) cherish

(b) embalm

(c) wrap

(d) process

8. A group of troops stationed in a fortress or town to defend it

(a) hospital

(b) camp

(c) garrison

(d) base

9. A health facility where patients receive treatment

(a) asylum

(b) infirmary

(c) hostel

(d) sick

10. A long, thin line or mark of a different substance or colour from its surroundings

(a) refine

(b) crude

(c) streak

(d) butt

ANSWER:-

1. (c)

2. (d)

3. (c)

4. (d)

5. (b)

6. (c)

7. (b)

8. (c)

9. (b)

10. (c)

freeapp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here