freeapp

1. A complete victory

(a) stop

(b) end

(c) clean sweep

(d) finish

2. Related to cancer

(a) heart

(b) cardinogenic

(c) lung

(d) carcinogenic

3. A prolonged state of deep unconsciousness, caused especially by severe injury or illness

(a) injury

(b) leprosy

(c) coma

(d) sense

4. A thing to be corrected, typically an error in a printed book.

(a) edited

(b) error

(c) corrigendum

(d) improved

5. Telling future by examining one’s hands

(a) saint

(b) fortuner

(c) predict

(d) palmistry

6. A day on which an important operation is to begin

(a) F-day

(b) C-day

(c) I-day

(d) D-day

7. Hard uninteresting work

(a) drudgery

(b) dimple

(c) facet

(d) dregs

8. A public show of objects

(a) game

(b) show

(c) flashback

(d) exhibition

9. A crime regarded more serious than a misdemeanour.

(a) excise

(b) heinous

(c) felony

(d) wicked

10.A false idea or belief

(a) innovative

(b) fallacy

(c) progressive

(d) delusion

 

ANSWER:-

1. (c)

2. (d)

3. (c)

4. (c)

5. (d)

6. (d)

7. (a)

8. (d)

9. (c)

10. (b)

freeapp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here