Quant Quiz for SSC CGL Exam
Q1. A shopkeeper sells sugar in such a way that the selling price of 950 g of sugar is the same as the cost...
GA Questions SSC CGL Tier-1 | 9th August-Shift-2
Q1-Amazon river flows through which country?
Ans: South America
Q2-Konark temple was made by which king?
Ans: Narasimhadeva I
Q3-India shares maximum borderline with which country?
Ans: Bangladesh
Q4-Forest Research Institute...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 9th August Shift-3
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam : 10th-11th November 2017
...
GA Questions SSC CGL Tier-1 | 9th August-Shift-3
Q1.Ozone is an_____ of oxygen ?
Ans:Allotropes
Q2.Which of the following is inert gas?
Q3.Anti-defection law comes in which schedule?
Ans:10th schedule
Q4. Second Battle of Tarain was fought...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 10th August Shift-1
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam: 10th-11th November 2017
SSC...
General Awareness Questions SSC CGL Tier-1 | 10th August-Shift-1
Q1. Which of the following is not a plant hormone?
Q2. Nephrons are part of which system?
Ans:Kidney
Q3. Which of the following mughal emperor was illiterate?
Ans:Akbar
Q4. What is...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 10th August Shift-2
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam: 10th-11th November 2017
SSC...
GA Questions Asked in CGL Tier-1 August 10- Shift-2
Q1.Who won US open men's Final?
Ans:Stanislas Wawrinka
Q2.Recently who got noble prize for peace?
Ans:Juan Manuel Santos
Q3.India has signed an agreement with which country regarding crude...
Important Current Affairs for SSC CGL Tier-I Exam 2017
1.World Student Day: October 15
October 15th, Dr. Abdul Kalam's birthday is observed as The World Student Day by United Nations Organization annually.
2.International Day of the Girl Child...
General Awareness Questions SSC CGL Tier-1 | 10th August-Shift-3
Q1. Who received Sanjay chopra award?
Q2. Who is the Author of 'My story' book?
Q3.What is Insulin ?
Q4. What is the Full form of jpeg?
Q5.Question...