General Awareness Questions 19th August Shift-1 SSC CGL 2017
Q1. Who was not the winner of Noble prize 2016 in Chemistry?
Q2. Rugby tournament 2015-16 held in which country?
Q3. match the following: (book & Author's Name)
Q4. Access...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 19th August Shift-2
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam: 10th-11th November 2017
SSC...
General Awareness Questions 19th August Shift-2 SSC CGL 2017
Q1. Which muvie got Best film National award 2016?
Ans. Kasaab
Q2. Who was runner-up of Rugby world cup 2015?
Ans: Australia
Q3. Chole dynasty ruled in which part of India?
Ans: Southern
Q4. One...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 19th August Shift-3
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam: 10th-11th November 2017
SSC...
General Awareness Questions 19th August Shift-3 SSC CGL 2017
Q1. When magnesium is burnt what does it make in the air?
Q2. Which country canceled 457 visas in April?
Q3. What is the SI unit of...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 18th August Shift-2
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam: 10th-11th November 2017
SSC...
General Awareness Questions 18th August Shift-2 SSC CGL 2017
Q1. No. of union territories in India till june,2017?
Ans:Seven
Q2. How many legislative assembly are there in Sikkim?
Ans:32
Q3. Which song got Grammy award 2016?
Ans: Ed Sheeran, "Thinking...
SSC CGL Tier-I 2017 Exam Analysis : 18th August Shift-3
The important dates for SSC CGL 2017 are:
SSC CGL Tier-1 Exam: 5th Aug to 24th Aug 2017
SSC CGL Tier-2 Exam: 10th-11th November 2017
SSC...
SSC CGL Questions Asked 18th August 2017 (Shift 3)
#1. SSC CGL Questions Asked 18th August 3rd Shift – English
Cloze Test – Was asked
Antonyms – Turgid, Lambency
#2. SSC CGL Questions Asked 18th...
General Awareness Questions 17th August Shift-3 SSC CGL 2017
Q1. Which movie got Oscar 2017 award?
Ans. Moonlight
Q2. Who invented colour photography?
Ans. James Clerk Maxwell
Q3. Total land boundary of India in kms?
Ans. 15,200 km
Q3....